Bezoekers

Waarom bezoeken?

Tuin & Park Expo is hét kennis en product event voor beslissers in de groene branche, gericht op trends, innovatie, materiaal en design. Laat je inspireren door kennissessies, workshops en demonstraties, die worden verzorgd door toonaangevende spelers. Door de product pitches van exposanten blijf je op de hoogte van interessante ontwikkelingen.

Bereid je voor op de toekomst!

Programma

Jouw bezoek aan Tuin & Park Expo wordt nog waardevoller door de interessante kennissessies die wij aanbieden. Klik op de button om het programma te bekijken.

Wie is de exposant

Wat voor soort bedrijven kun je ontmoeten? In welke branches zijn de bedrijven actief? Je leest meer over de exposanten door op de button te klikken.

COVID-19

Uiteraard houden wij de situatie rondom COVID-19 nauwkeurig in de gaten. Om jouw beursbezoek veilig te laten verlopen, treffen wij de nodige maatregelen.

De Smart Badge technologie

Op Tuin & Park Expo ontvangt iedere bezoeker bij binnenkomst een badge waarin een speciale chip is verwerkt: de Smart Badge. Met deze Smart Badge kun jij exposantenstands scannen waarin je geïnteresseerd bent en waar je graag meer informatie over wilt ontvangen. Na afloop van je beursbezoek ontvang je een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die je gescand hebt.

De Smart Badge is een initiatief van Easyfairs. Met de missie ‘Visit the future’ en het oog op de toekomst werken wij aan een duurzame beursbeleving. Gemakkelijk voor jou en ook nog eens beter voor het milieu! 

Praktische info

30 augustus & 1 september 2021
10.00 - 18.00 uur

Evenementenhal Gorinchem