Ik ben exposant

Praktische informatie

Op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september openen we de deuren van Evenemtenhal Gorinchem voor de eerste editie van Tuin & Park Expo.

We bereiden je graag zo goed mogelijk voor om van jouw beursdeelname een succesvolle beursdeelname te maken. 

Alle praktische informatie hebben we daarom voor je bij elkaar gezet. Hier vind je de openingstijden maar ook de op- en afbouwtijden zodra deze bekend zijn.

Promoot je deelname

Samen met jou willen we ervoor zorgen dat de beurs bezocht wordt door een voor jou kwalitatieve bezoeker.
 

Om jouw beursdeelname bekendheid te geven stellen we verschillende materialen tot je beschikking. Ook adviseren we je om gebruik te maken van onze Uitnodigingsservice.

COVID-19

Tijdens Tuin & Park Expo zullen alle nodige maatregelen getroffen worden om de beurs zo veilig mogelijk te laten verlopen. We volgen hierin de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid.

In september 2020 heeft SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analysering en certificeren, een succesvolle audit gedaan in Evenementenhal Gorinchem, de thuishaven van Tuin & Park Expo.

Nodig je relaties uit

Jouw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw relaties via de Uitnodigingsservice. Zo maken we het makkelijker voor jou en trekken we kwalitatieve bezoekers naar de beurs.

Deelname aan de Uitnodigingsservice en het verstrekken van gegevens van je relaties is volledig AVG proof.

 

My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden.

EasyGo

EasyGo is onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een marketingpakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Smart Badge

De Smart Badge is voor de bezoeker een makkelijke manier om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Met de Smart Badge technologie wissel je eenvoudig gegevens uit met de bezoeker.