Kijlstra Bestrating in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Arjen van Leur van Kijlstra Bestrating. Hij vertelde ons onder andere waarom de deelname van Kijlstra Bestrating aan Tuin & Park Expo 2021 zo belangrijk is!

Kun je wat vertellen over Kijlstra Bestrating?

Kijlstra is rond 1900 gestart als klein aannemingsbedrijf. In de 50-er jaren zijn we gestart met de productie van betonproducten. Inmiddels is Kijlstra Bestrating uitgegroeid tot een vooraanstaand producent van betonnen bestratingsproducten. We leveren bestratingsmaterialen en dakbestrating voor de professionele markt en sierbestrating via een dealernetwerk.

We leveren een zeer breed assortiment: tegels, getrommelde en strakke stenen, betonklinkers, keigrasstenen, muurblokken en traptreden in alle denkbare kleuren en formaten. Om het geheel compleet te maken, bent u ook voor keramische tegels, afwateringsgoten, zand, grind en invoegsplit bij ons aan het juiste adres. Kortom, voor al uw wensen vindt u bij ons volop mogelijkheden om uw droomtuin te realiseren.

 

Kun je wat vertellen over het aanbod producten en waarom deze producten niet mogen ontbreken op Tuin & Park Expo?

Kijlstra Bestrating heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tegels en stenen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Hiermee kan elke tuin of oprit gerealiseerd worden. Daarnaast leveren wij ook vele toebehoren die het project helemaal afmaken, zoals muurelementen, traptreden, grind & split en afwateringsgoten. Door elk jaar ons assortiment te vernieuwen, zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan de laatste trends.

 

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Wij zijn een grote landelijke leverancier en samen met ons zusterbedrijf Michel Oprey & Beisterveld leveren wij een compleet assortiment aan bestrating. Van betonnen klinkers tot aan hoogwaardige keramische tegels.

 

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers?
Naast dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, zijn veel van onze producten uit voorraad leverbaar. Wij produceren vrijwel alle producten zelf en beschikken over een groot opslagterrein.

Door ons uitgebreide dealer netwerk, is er altijd wel een leverancier in de buurt waar onze producten te verkrijgen zijn. Daarnaast verzorgen wij waar nodig de volledige (eventueel afgepaste) leverantie tot aan de eindgebruiker.

 

“Wij hebben enorm veel zin in 31 augustus en 1 september. Hopelijk tot dan in Evenementenhal Gorinchem!”

Meer
nieuws