Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Koninklijke VHG en Tuin & Park Expo slaan handen ineen

Datum

GORINCHEM – De nieuwe vakbeurs Tuin & Park Expo gaat een samenwerking aan met Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Deze branchevereniging gaat op de beurs ronde tafel gesprekken organiseren en zal prominent aanwezig zijn met een eigen paviljoen. “Het is de hoogste tijd om elkaar weer live te ontmoeten. De groene branche heeft allesbehalve stilgezeten in deze coronaperiode, dus we hebben genoeg om over bij te praten. Maar we willen Tuin & Park Expo ook benutten om elkaar te voorzien van de allerlaatste kennis. En waar kan dat beter dan sinds lange tijd weer op een beurs, we hebben er ongelofelijk veel zin in”, zegt directeur Egbert Roozen namens VHG.

VHG organiseert in samenwerking met vakblad Tuin en Landschap van uitgever Hortipoint meerdere ronde tafelgesprekken op de beursvloer van Tuin & Park Expo. Tijdens deze ronde tafelgesprekken schuiven verschillende experts aan die de actualiteit zullen bespreken met elkaar. Deze sessies zijn vrij toegankelijk voor bezoekers. Het programma inclusief alle tafelgasten en onderwerpen wordt binnenkort bekend gemaakt. Verder richt VHG in samenwerking met beursorganisator Easyfairs een heus paviljoen in op de beursvloer. Op dit paviljoen worden alle leden van VHG van harte uitgenodigd, maar ook niet-leden die kennis willen maken met VHG zijn van harte welkom.

Doorstroomlocaties weer geopend

Inmiddels lopen de voorbereidingen voor de eerste editie van Tuin & Park Expo gesmeerd. Vanaf 5 juni mogen doorstroomlocaties weer geopend zijn, waaronder ook Evenementenhal Gorinchem. Bovendien heeft Easyfairs alle denkbare protocollen klaarstaan, zodat beurzen weer veilig en verantwoord opgestart kunnen worden. Onlangs zijn de gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs voor Evenementenhal Gorinchem succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

Over Tuin & Park Expo

Tuin & Park Expo is een nieuwe vakbeurs voor beslissingsbevoegde professionals in de groene sector. Het is een tweejaarlijks kennis en product event gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs is een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

Voor meer informatie: www.tuinparkexpo.nl.

Meer
nieuws