Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Praktijk Centrum Bomen in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Mischa Aniba van Praktijk Centrum Bomen. Zij vertelde ons onder andere waarom de deelname van Praktijk Centrum Bomen aan Tuin & Park Expo 2021 zo belangrijk is!

Kun je wat vertellen over Praktijk Centrum Bomen? 
Praktijk Centrum Bomen is gespecialiseerd in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Boomverzorging staat centraal, maar wij houden ons ook bezig met alle boom gerelateerde thema’s.

Met de jarenlange kennis en ervaring van onze trainers maken wij het verschil voor uw bedrijf. Wij staan voor flexibiliteit én kwaliteit!

Wij bieden hierin trainingen, opleidingen en examens. Daarbij gaat het niet alleen om de prestaties, maar vooral ook om het plezier. Ons adres in Apeldoorn beschikt over een van de beste praktijk- en oefencentra om de praktische trainingen te volgen. Verder hebben wij een landelijk netwerk van locaties waar wij trainingen verzorgen met de modernste apparatuur, machines en hulpmiddelen, maar uiteraard kunnen we ook incompany trainingen verzorgen. 

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Het is altijd goed om je onder de (potentiële) klanten te begeven. Voor ons is dit ook altijd een moment om nog beter te proeven waar de behoefte van de bezoeker ligt. 

Op die manier kunnen we ook snel aanpassingen in trainingen doorvoeren of nieuwe trainingen/opleidingen ontwikkelen en wellicht zelfs samenwerkingen aangaan.

Kun je wat vertellen over het aanbod producten en waarom deze producten niet mogen ontbreken op Tuin & Park Expo?
Onder de huidige klanten van Praktijk Centrum Bomen zijn ook veel hoveniers en groenvoorzieners. Deze werken allen met machines, hebben te maken met wetgeving, bepaalde eindbeelden waar ze aan moeten voldoen etc. Om deze kennis te vergaren zijn er natuurlijk goede opleidingen nodig. Gezien onze positie in de markt en het werkveld, weten we precies waar om gevraagd wordt. Uiteraard sluiten onze trainingen naadloos aan bij de vraag.

 

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers?
Wij zijn voorzien van uitstekende theorie-
en praktijklocaties, daarnaast bieden wij op maat gemaakte trainingen en
opleidingen. Wij van Praktijk Centrum Bomen zijn niet alleen prestatiegericht,
wij vinden het net zo belangrijk dat plezier centraal staat! Verder zijn wij
altijd goed op de hoogte van nieuwe methodieken en technologische en
maatschappelijke ontwikkelingen. Als laatste bieden wij ook de mogelijkheid om
speciale programma’s en activiteiten te volgen.

“Wij hebben enorm veel zin om alle
bezoekers live te mogen ontmoeten tijdens Tuin & Park Expo 2021. Hopelijk tot 31 augustus en 1 september in Evenementenhal Gorinchem!”

Meer
nieuws