Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Buiter Beton in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Pieter Dragt van Buiter Beton. Hij vertelt onder andere waarom hun deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk is!   

Kun je wat vertellen over Buiter Beton?  
We zijn al bijna 40 jaar een leverancier van sierbestrating en tuinmaterialen. Iedere dag leveren we aan hoveniersbedrijven door heel Nederland, maar ook architecten, aannemers en handelaren kennen de weg naar Buiter Beton.

Wij hebben een enorm assortiment aan tuinmaterialen zoals tuintegels, sierbestrating, tuinhout en tuinverlichting. Kortom; alles onder één dak om een droomtuin te realiseren. Dagelijks bezoeken vele mensen ons sierbestratingspark van ruim 5000 m² en werken wij met ruim 35 medewerkers voor onze mooie klanten.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Tijdens onze deelname aan Tuin & Park Expo willen wij een gedeelte van ons assortiment presenteren, maar ook laten zien wat ons inspiratiemerk Terras & Trends inhoudt. Bij Terras & Trends vind je tuin­inspiratie en de mooiste tuin­materialen voor een droomtuin! Dit merk heeft vele voordelen voor hoveniers en andere zakelijke klanten.

Tijdens Tuin & Park Expo willen we onze relatie met bestaande klanten optimaliseren maar staan wij ook open voor nieuwe contacten. We zijn een vaste deelnemer van De Groene Sector Vakbeurs en willen nu ook op het netvlies staan van iedere groenprofessional.

Kun je wat vertellen over het aanbod van producten en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
Bij ons vind je een ruim assortiment aan sierbestrating en tuinmaterialen, eigenlijk alles wat je als verwerker nodig hebt om droomtuinen aan te leggen. Wij leveren betontegels, keramiek, stapel- en muurblokken, buitenverlichting, natuursteen, halfverharding, tuinhout en alle andere tuin gerelateerde materialen. We onderscheiden ons door vernieuwende materialen en onze private label lijn aan tegels.

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
Door constant trends en ontwikkelingen vanuit de markt in de gaten te houden proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te faciliteren en te bedienen. Ondanks meerdere vestigingen door heel Nederland hebben wij nog altijd de mentaliteit van een kruidenier op de hoek: korte lijnen en een persoonlijke aanpak! Onze zakelijke klanten hebben ook de mogelijkheid om 24/7 ons sierbestratingspark met eigen klanten te bezoeken.

‘’We kunnen niet wachten om jullie te inspireren met ons assortiment, kennis te laten maken met Buiter Beton en een praatje met jullie te mogen maken! We hebben er zin in en verwelkomen jullie graag op 31 augustus en 1 september tijdens Tuin & Park Expo!’’

Meer
nieuws