Techmar in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Wendy Beukers van Techmar. Zij vertelt onder andere waarom hun deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk is!  

Kun je wat vertellen over Lightpro?
Lightpro is een merk van Techmar dat zich volledig focust op 12 volt buitenverlichting voor de professional. Ons merk heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en ook de komende jaren zullen wij onze positie in de markt nog verder verstevigen. Het gehele assortiment, van lamp tot transformator, is eenvoudig, snel en veilig aan te sluiten met onze unieke connectoren. De connector waarmee je de lamp aan de hoofdkabel aansluit is onderscheiden met een prestigieuze innovatie award.

Alle lampen zijn door ons zelf ontworpen en hebben daardoor een uniek design. De hoge kwaliteit van de lampen is direct herkenbaar. Ons 12 volt assortiment bestaat uit spots, wandlampen, staande verlichting, inbouwspots, een led-strip en alle benodigde accessoires.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Tijdens Tuin & Park Expo willen we tuinontwerpers en tuinarchitecten meenemen in de wereld van buitenverlichting. Het puntje op i voor elke tuin. Buitenverlichting is namelijk al lang niet meer alleen functioneel, maar verhoogt ook de sfeer van elke tuin en zorgt voor meer veiligheid.

We zullen tijdens de beurs onze nieuwste ontwikkelingen en innovaties tonen en daarmee laten zien wat er allemaal mogelijk is met Lightpro.

Kun je wat vertellen over het aanbod van producten en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
12 volt buitenverlichting mag niet ontbreken bij elke professional in de tuinbranche. Elk onderdeel, of het nu de planten, de overkapping of de oprit is, komt ’s avonds beter tot zijn recht met buitenverlichting. Daarnaast spelen wij als merk in op de wensen en behoeften van de consument. De consument wil bijvoorbeeld zelf de controle hebben middels aansturing van apparaten op de smartphone. Daarom hebben wij Lightpro NXT ontwikkeld. Een smart oplossing voor bestaande en nieuwe Lightpro buitenverlichtingssystemen.

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
Wij zijn een betrouwbare partner die graag samenwerkt met onze klanten in de professionele markt. Wie kiest voor Lightpro (Techmar) kiest voor Twentse nuchterheid, voor ons is de klant het allerbelangrijkste. Een professional die met Lightpro werkt beschikt altijd over de nieuwste innovaties en is in staat tijdloze ontwerpen te tonen aan zijn/haar klant. Dit, plus de eenvoud van het systeem en zeer gunstige marges, zorgt samen voor succes.

We kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen tijdens Tuin & Park Expo in Evenementenhal in Gorinchem! Tot dan!

Meer
nieuws