Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Groen Uitzendburo in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Hans Oosterlaan van Groen Uitzendburo. Hij vertelt onder andere waarom hun deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk is!  

Kun je wat vertellen over Groen Uitzendburo?
Groen Uitzendburo houdt zich bezig met het werven van personeel in de groene sector. We zijn 26 jaar geleden ontstaan vanuit een hoveniersbedrijf vanuit de vraag naar geschoold ‘groen’ personeel. Toen nog regionaal en op kleine schaal. Inmiddels hebben we een groot klantenbestand en zijn we landelijk actief. We richten ons voornamelijk op de hoveniers branche, groenvoorziening en boomverzorging.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Wat betreft de beurs Tuin & Park Expo zijn onze verwachtingen hoog gespannen. Een vakbeurs voor de beslissers in de groene sector waarbij er gekeken wordt naar de toekomstbestendigheid van bedrijven. Daar worden wij wel enthousiast van! Zeker als je kijkt dat er een jaar vrijwel geen fysiek contact heeft plaatsgevonden. Juist daarom is onze deelname aan Tuin & Park Expo ook belangrijk. We kijken er erg naar uit om elkaar weer te mogen ontmoeten en als vakgenoten weer onder elkaar te kunnen zijn.

Kun je wat vertellen over het aanbod van diensten en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het werven, selecteren en opleiden van medewerkers voor in de groene sector. Eén van de belangrijkste items voor de toekomst. Vrijwel iedere hovenier of groenbedrijf heeft vraag naar bekwaam personeel. De komende jaren zal die vraag alleen maar groter worden.

Wij gaan voor jou op zoek naar de juist persoon, met de juiste kennis en vaardigheden binnen de groensector zodat jij je bezig kan houden met jouw eigen werk.

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
De afgelopen jaren hebben wij een volledig opleidingstraject ontwikkeld, om aan de vraag naar bekwaam personeel te voldoen. Daarnaast hebben wij een ruim bestand met vakkrachten en een enorm netwerk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.       

We zijn de ideale partner bij jouw zoektocht naar geschikt, gemotiveerd en geschoold personeel. Onze medewerkers hebben naast alle benodigde diploma’s en certificaten een echte passie voor groen. Of je nu op zoek bent naar een paar extra handen of naar een vakbekwame medewerker, bij ons ben je aan het goede adres!

Onze verwachtingen zijn bij voorhand al positief, deze vakbeurs moet een succesnummer worden!  Een goed moment in het jaar en een zeer geschikte locatie. Iedereen is er sowieso aan toe om elkaar weer te ontmoeten en om weer te gaan ondernemen! We zien jullie graag tijdens Tuin & Park Expo in Gorinchem!

Meer
nieuws