Husqvarna in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Bart van Hal van Husqvarna. Hij vertelt je alles over Husqvarna, het productaanbod en waarom hun deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk is.

Kun je wat vertellen over Husqvarna?
Met al meer dan 30 jaar van innovatie en passie, leveren wij producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en haagscharen tot robotmaaiers.

Kun je wat vertellen over de producten en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
De Husqvarna innovaties die centraal staan op Tuin & Park Expo zijn Husqvarna EPOS: robotmaaien zonder begrenzingsdraad. Dat biedt onbegrensde mogelijkheden vooral in sport en recreatie. Daarnaast zullen natuurlijk de laatste accu-innovaties naar Gorinchem komen, waarmee Husqvarna de vraag naar CO2-neutrale, uitstootvrije en geluidsarme productie steeds completer invult.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Tijdens Tuin & Park Expo willen wij graag de dialoog aangaan met veel bestaande maar ook nieuwe relaties. We kijken er naar uit en vinden het belangrijk om voor een innovatief merk als Husqvarna de directe dialoog met managers en uitvoeders in het groen aan te gaan. Het is van essentieel belang om de verbinding te leggen tussen innovatie en praktijk.

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
Bij de professionele machines van Husqvarna staan duurzaamheid, robotisering en connectiviteit centraal. Die drie factoren zijn de bouwstenen voor CO2-neutraliteit, efficiency in de productie en een kwalitatief eindproduct.

Een tipje van de sluier… Tijdens Tuin & Park Expo is voor het eerst in Nederland een Europese primeur te zien, die een revolutie gaat betekenen op het gebied van gazononderhoud. Dat wil je natuurlijk niet missen! Tot dan!

Meer
nieuws