Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

INFOGROEN Software in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met John Willemsen van INFOGROEN Software BV. Hij vertelt onder andere wie INFOGROEN is en welke toegevoegde waarde zij kunnen bieden aan de bezoekers van Tuin & Park Expo.

Kun je wat vertellen over INFOGROEN?
Wij ontwikkelen al meer dan 30 jaar iedere dag software voor hoveniers-bedrijven, groenvoorzieners en openbaar groen, dus software voor vakmensen en door vakmensen.

Totaal zijn nu rond de 25 groenprofessionals iedere dag bezig om te zorgen dat u als gebruiker perfect gereedschap heeft om uw bedrijf te ondersteunen. Voor zowel kleinschalige als grote bedrijven zijn afzonderlijke opties beschikbaar.

In 2007 is besloten om ontwikkel technisch “het roer om te gooien” en zijn we vanaf niets GroenVision gaan ontwikkelen. Na enkele jaren intensief ontwikkelen met een nieuw team is sinds januari 2011 GroenVision beschikbaar. 

Kun je wat vertellen over GroenVision en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
Met GroenVision kunnen wij alle wensen invullen betreft de automatisering van het groen. Geïntegreerd en eenvoudig werken met daarbij standaard mobiele toegankelijkheid maakt het uniek voor de groensector. Op dit moment hebben we de Vision Mobile App beschikbaar. De app zorgt ervoor dat zelfs wanneer je buiten aan het werk bent, je altijd informatie kan inzien en verwerken.

Vandaag de dag ervaren zowel de gebruikers als wijzelf de voordelen van GroenVision qua gebruiksgemak, mobiele toegang, sneller werken en uitgebreide reportgenerator.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
Wij nemen deel aan Tuin & Park Expo omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze huidige en toekomstige gebruikers van onze GroenVision Software. We willen onze toegevoegde waarde binnen de groene sector laten zien en overbrengen op de bezoekers.  

Kun je wat vertellen over de toegevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
Wij kunnen de bezoekers van Tuin & Park Expo toekomstbestendigheid bieden door onze kwaliteitssoftware. Wij zorgen voor efficiency en meer betrokkenheid op de bedrijfsvoering en het projectresultaat. Onze klanten kiezen voor INFOGROEN om onze vaksoftware, de groene roots van ons team en onze complete service.

Bezoek onze stand tijdens Tuin & Park Expo op 31 augustus en 1 september in Gorinchem! We kijken er erg naar uit met jullie in contact te komen! Tot dan!

Meer
nieuws