Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Terrazza MC in de spotlight

Datum

Vandaag gingen we het gesprek aan met Dany Mestdag van Terrazza MC. Hij vertelt onder andere wie Terrazza MC is en waarom zij aanwezig zijn tijdens Tuin & Park Expo in Evenementhal Gorinchem.

Kun je wat vertellen over Terrazza MC?
Terrazza MC fabriceert en commercialiseert een gamma reinigings- en onkruidborstels voor de professionele tuinaannemer, hovenier, tuinbouwer, aannemingsbedrijf en steden en gemeenten.

Dankzij de gepatenteerde technologie van de Terrazza borstels wordt de oppervlakte gereinigd en worden het onkruid en de mossen uit de voegen gehaald van allerhande soorten verharde oppervlaktes, uitgevoerd in klinkers, beton, natuursteen, hout, enz.,…

De TMC kit,  de Weedee PRO, de Geotex PRO en de nieuwste Wallee PRO  bieden de groen professional  de gelegenheid om op een 100 % ecologische manier (zonder detergenten of chemische middelen, noch hoge druk), enkel gebruikmakend van water , terrassen, paden en parkings te reinigen en onkruidvrij te maken.

Kun je wat vertellen over deze producten en waarom dit niet mag ontbreken op Tuin & Park Expo?
Met de lente in aantocht is het alle hens aan dek voor de hoveniers om de tuinen klaar te maken zodat de klant er ten volle van kan genieten zodra de zon stralend tevoorschijn komt. Naast aanleg en onderhoud van de tuin, zijn er ook terrassen, paden en opritten die moeten onderhouden. Dat is een uitdagende klus!

Terrazza MC biedt de groen professionals de gelegenheid om met de kit TMC allerhande verhardingen in natuursteen, hout, beton, kleiklinkers te reinigen. Dit zonder het oppervlakte of omgeving te beschadigen, en op een 100% ecologische manier zonder gebruik te maken van chemische middelen of hoge druk of stoom. Naast de kit TMC zijn er nog:

  • De Weedee PRO – onkruidmachine, kan worden aangewend om grote oppervlaktes onkruidvrij te maken. Multifunctionaliteit troef door het feit dat men verschillende borstels voor verschillende toepassingen heel gemakkelijk kan wisselen en inzetten.
  • De Geotex PRO – is speciaal ontwikkeld om aan de noden en eisen van de kwekerij te voldoen. De GeoTECH borstel reinigt op korte tijd geotextiel zonder het te beschadigen. De Geotex PRO kan worden ingezet voor de gehele infrastructuur, zowel binnen als buiten.
  • De Wallee PRO is de ideale tool om zowel horizontale als verticale oppervlaktes te reinigen zoals onder andere muurtjes, omheiningen, en kweektafels. Met de handige lichtgewicht machine kom je in alle moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes.

Waarom is jullie deelname aan Tuin & Park Expo zo belangrijk?
We zijn een jaarlijks terugkerende deelnemer van de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Onze deelname aan Tuin & Park Expo is voor ons een uitgelezen gelegenheid om onze producten vooralsnog voor te stellen aan de professionals uit de groene sector.

Kun je wat vertellen over de gevoegde waarde die jullie bieden aan de toekomstbestendigheid van het bedrijf van de bezoekers? 
Wij kunnen de bezoekers van Tuin & Park Expo toekomstbestendigheid bieden door te kijken naar de strenge maatregels in verband met het gebruik van onkruidverdelgers en de doorzettende trend en vraag naar duurzaamheid. Daarom bieden wij de groen professionals de mogelijkheid om op een 100% ecologische manier verhardingen onkruidvrij te maken en te reinigen, met respect voor het milieu. Dankzij de gepatenteerde borstels en de speciaal ontwikkelde technologie van Terrazza MC is werken met machines tijdbesparend en rendabel.

‘’We staan jullie graag te woord tijdens Tuin & Park Expo! Tot 31 augustus of 1 september in Gorinchem!’’ 

Meer
nieuws